Personlige oplysninger

Personlige oplysninger, der registreres hos Bike and Run ApS, bliver på intet tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos Bike and Run ApS.

I forbindelse med evt. elektronisk betaling bruges en sikker, krypteret metode gennem webshopsystemet. Det er en E-mærket godkendt udbyder.

Webshopsystemet anvender såkaldte cookies til styring af indholdet i indkøbskurven. En cookie er betegnelsen for en fil som gemmes på din egen PC. Det er desuden muligt, at bede systemet gemme egne adresseoplysninger til næste besøg. Ønsker man på et senere tidspunkt at slette disse informationer, kan dette ske via browserindstillingerne.

Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form, og gemmes i 5 år.

Forbehold:
Der tages forbehold for trykfejl/tastefejl, udgåede varer, samt varer i restordre. Der tages også forbehold for prisændringer og udsolgte varer.
Hvis der er uklarhed omkring din bestilling kontakter vi dig og aftaler nærmere.

Bike and Run Aps. registrerer IP-adressen hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes!

Man kan desuden valgfrit få sin e-mailadresse optaget på en mailingliste hos Bike and Run ApS, således at man løbende modtager et nyhedsbrev fra Bike and Run ApS. Denne service kan til enhver tid tilmeldes og frameldes som man ønsker.
Vi benytter logstatistik, til det formål at vi kan se hvilke varer der er mest besøgt.
Hjemmesiden opdateres løbende
Jvf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang det ønskes.

Dataansvarlige er Søren Bramming og Mads Rytter.

 


Kuota
Oplysninger

Du kan kontakte os på:

Telefon: 28 44 93 11

Send os en e-mail
Nyhedsbrev