Bike and Run

Bike and Run har været drevet af Søren Bramming som webshop siden 2007. Søren har nu slået sig sammen med Mads Rytter og sammen har de stiftet Bike and Run Aps. Søren Bramming kommer fra cykelverdenen og har et stort netværk i cykelmiljøet i Nordsjælland. Mads Rytter er fysioterapeut og har sine rødder i triathlonsporten.

1. april 2017 åbner Bike and Run dørene til en specialbutik og fysioterapeutisk klinik på Frejasvej 26 i Hillerød. Butikken henvender sig primært til cykelryttere og triathleter. Butikken sælger cykler og tilbehør til cykling og triathlon, herunder et bredt spekter af cykler til alle prisklasser fra entry-level til high-end cykler indenfor landevejsracere, enkelstartcykler, crosscykler, hardtail mtb, fullsuspension mtb og evt. fatbikes.

Bike and Run fører bl.a. følgende produkter (og flere kommer til): Kuota, Kona, HumanSpeed, Odlo, New Ultimate, Profile Design, Lake, Aqua Sphere, Shimano, SRAM, RockShox, Rotor, American Classic, Crankbrothers, Velotoze, Bollé, Esi grips, B.O.R., KCNC mm. De fleste mærker kan desuden skaffes hjem på bestilling.

Bike and Run sælger også varer igennem webshoppen. Butikken fungerer som evt.
showroom for de kunder der ønsker at se produkterne fysisk inden de handler på hjemmesiden.

Som en ekstra service kan der bookes tid hos vores cykel mekaniker, Henrik via linket. Henrik har mange års erfaring som cykelsmed og kan klare alle opgaver fra reparationer til fintuning af cyklen før konkurrencer. Henrik har værksted i butikken og man kan følge med i arbejdet, når Henrik tryller.

Bike and Run driver også fysioterapeutisk klinik i lokalerne på Frejasvej 26 ved Mads Rytter. Mads er autoriseret fysioterapeut og manuel behandler og har løbende taget osteopatiske kurser samt kurser indenfor McKenzie og akupunktur. Mads tilbyder skadesbehandling, instruktion i skadesforebyggende træning samt akupunktur og sportsmassage. Desuden tilbydes udarbejdelse af træningprogrammer indenfor triathlon, cykling og løb. Der kan bookes tid og behandlingstype via link.

Bike and Run henvender sig til kunden der ønsker service og rådgivning og tilbyder et hyggeligt miljø for cykelryttere og triathleter. Kom ind og slap af i sofaen før eller efter et hårdt træningspas. Vi gir en kop kaffe. Hæng ud med ligesindede og slap af med et cykelmagasin eller se cykelløb på fjernsynet. Bike and Run er samlingspunktet for alle der er interesserede i triathlon og cykling.
Der vil til tider blive holdt foredrag af relevante foredragsholdere. Der arrangeres fællestræning og træningsevents og om sommeren vil der på udvalgte dage blive tændt op i grillen efter fællestræning.

Vi glæder os til at se dig i butikken

Søren Bramming og Mads Rytter


Kuota
Oplysninger

Du kan kontakte os på:

Telefon: 28 44 93 11

Send os en e-mail
Nyhedsbrev