Fysioterapeutisk klinik v. Mads Rytter

Bike and Run tilbyder fysioterapeutisk behandling ved autoriseret fysioterapeut Mads Rytter. Mads er manuel behandler og er uddannet fra Fysioterapeutskolen i København i 2006 og siden videreuddannet sig indenfor osteopatiske teknikker, idrætsfysioterapi, Muscle Energy Technique (MET), McKenzie, tapening og akupunktur.

Der tilbydes behandling af skader og smerter i bevægeapparatet samt genoptræning og vejledning i skadesforebyggende træning. Der tilbydes også sportsmassage og akupunktur.


Primære behandlingsområder er idrætsskader, traumatiske skader og overbelastningsskader, genoptræning, spændingsproblematikker, ryg- og nakke-dysfunktioner, smertelindring samt behandling og træningsvejledning ved kroniske smerteproblematikker.


Vi tilbyder også tilrettelæggelse af træningsplaner for cykelryttere, triathleter og løbere. Ring evt. på tlf. 42521151 og hør nærmere.


Det kræver ikke lægehenvisning at bleve behandlet hos Bike and Run, men der ydes tilskud fra Sygeforsikringen Danmark, såfremt man er medlem. De fleste ulykkes- og sundhedsforsikringer dækker behandling hos os - giv dit forsikringsselskab et kald og hør om du er dækket.


Priser:


Førstegangsbehandling: 375 kr.


Opfølgende behandling: 250 kr.


Sportsmassage: 150 kr.


Førstegangs interview ved opstart af træningsvejledning inkl. 1. måneds program: 750 kr.


Løbende træningsplanlægning pr. måned: 300 kr.


Cykeltilpasning: 750 kr.Tid og behandlingstype kan bookes på linket herunder: